Valuatum Aarre: Ominaisuudet

Yrityksen arvo muodostuu lukemattomien eri tekijöiden summana ja sitä on käytännössä mahdotonta määrittää tarkasti etukäteen – viime kädessä arvo riippuu siitä, minkälaiseen sopimukseen myyjä ja ostaja päätyvät. Riittävillä pohjatiedoilla ja sopivilla työkaluilla voidaan kuitenkin muodostaa hyvä käsitys yrityksen käyvästä arvosta.

Valuatum Aarre tarjoaa kattavan kokonaisratkaisun, jonka avulla voit määrittää yrityksesi arvon helposti ja nopeasti – näin voit keskittyä itse olennaisimpaan eli yrityksen päivittäiseen toimintaan. Saat käyttöösi muun muassa seuraavat ominaisuudet:

Automaattisesti generoituva arvonmääritysraportti

Tilinpäätökset ja muu tarvittava data haetaan automaattisesti luotettavimpien tiedontarjoajien laajoista tietokannoista – mitään asiakirjoja tai lukuja ei tarvitse erikseen toimittaa tai syöttää järjestelmään itse.Järjestelmä generoi myös ennusteet yrityksen tulevaisuudesta tarkasti määriteltyjen laskusääntöjen avulla.

Saat valmiin arvonmääritysraportin yrityksestäsi tulostettua napin painalluksella.

Kattavasti erilaisia arvonmääritysmenetelmiä

Järjestelmä laskee yrityksen arvon useaa eri yleisesti käytössä olevaa menetelmää käyttäen ja painottaa menetelmien antamat tulokset yrityksen taloudelliseen tilanteeseen sopivalla tavalla. Usealla eri menetelmällä menetelmiä tilanteen mukaisesti painottamalla saadaan arvonmäärityksestä luotettavampi.

Toimialavertailut

Raportilla on mukana myös vertailun toimialan muihin yrityksiin. Järjestelmä sisältää laajan tilinpäätöstietokannan, jonka perusteella yrityksestä saadaan tehtyä kattava toimialavertailu.

Omat Skenaariot

Voit myös syöttää järjestelmään omat ennusteesi, ja järjestelmä laskee niiden pohjalta kaikki keskeiset tunnusluvut sekä määritää niiden perusteella yrityksen arvon. Omien skenaarioiden avulla voit simuloida erilaisten liiketoiminnallisten ratkaisujen ja kehityspolkujen vaikutuksia yrityksen arvon kehittymiseen.

Omat skenaariot sisältyvät Plus- ja Tilitoimisto-tuotteisiin.

Helppokäyttöisyys ja avoimuus

Järjestelmässä on selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa tietojen tarkastelu ja muokkaus on yksinkertaista ja tehokasta. Asiakastukemme on myös käytössäsi – saat vinkkejä palvelun käyttöön ja tukea ongelmatilanteissa.

Ratkaisumme perustuu avoimuuteen – kaikki käytetyt arvonmääritysmenetelmät ja niiden painotukset on kuvailtu tarkasti. Näet kaikki laskennassa käytetyt luvut helposti raportilta.

Tarkemmat käyttöohjeet ja käyttäjätuki

Plus- ja tilitoimistopaketteihin kuuluvan järjestelmän käyttöohjeet löydät täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää palveluun liittyen, otathan yhteyttä asiakaspalveluun:

support@valuatum.com / +358 45 123 0308

Yhteenveto ominaisuuksista ja hinnat

ominaisuudet_ja_hinnat